Poškodený súbor ebooku alebo chyba pri sťahovaní súboru: Je pravdepodobné, že webová stránka zaoberajúca sa predajom elektronických kníh mohla urobiť určitú chybu pri vytváraní odkazu na stiahnutie. To môže byť jeden z niekoľkých dôvodov, ktoré môžu spôsobiť poškodenie stiahnutého súboru pri pokuse o stiahnutie ebooku.

Problém s kompatibilitou DRM: Tento problém konkrétne nastáva, keď ste v minulosti kupovali akýkoľvek súbor ePUB. Môžete sa dostať do problémov, ak sa pokúsite použiť tento súbor ePUB na zariadení, ktoré nemá podobnú kompatibilitu s novým operačným systémom upgradovaným alebo preinštalovaným. Tento problém môže spôsobiť problémy aj v prípade, že sa pokúšate znova stiahnuť súbor ePUB, ktorý ste predtým stratili alebo naformátovali.

Nedodržiavanie postupov DRM: DRM môže byť pre koncových používateľov nepríjemné, ak si nie sú vedomí skutočnosti, ako DRM funguje, ale dá sa ľahko vyriešiť aj minimálnym počtom ťažkostí. Ak si čitateľ želá čítať elektronickú knihu chránenú technológiou DRM, musí si najskôr nainštalovať konkrétny program vytvorený pre formát elektronických kníh a zaregistrovať sa pomocou bezplatného účtu.

Používanie softvérov: Musíte sa ubezpečiť, že používate čítačku elektronických kníh alebo softvér, ktorý podporuje typ zakúpeného súboru ePUB. V opačnom prípade by to mohlo spôsobiť poškodenie vášho súboru ePUB a pravdepodobne budete musieť opraviť súbor ePUB.

Páči sa mi článok0 odporúčania