Čítanie elektronických kníh alebo ePub na cestách môže byť zložité, ak v telefóne s Androidom nemáte nainštalované žiadne aplikácie na čítanie ePub ani aplikácie na čítanie elektronických kníh.

eReader Prestigio je jednou z najlepších aplikácií na čítanie elektronických kníh pre Android. Pri hľadaní aplikácie na čítanie elektronických kníh v Obchode Play nie je pravdepodobné, že by ste ju prehliadli. Ak chcete špeciálnu aplikáciu na čítanie elektronických kníh, ktorá podporuje súbory ePub a tiež obsahuje obchod v aplikácii na nákup elektronických kníh pre deti a dospelých, bola by to najlepšia. S touto nainštalovanou aplikáciou na čítanie ePub však môžete čítať knihy v rôznych formátoch (PDF, ePub3, text, HTML, DJVU atď.).

eReader Prestigio

Duofolio nie je len čítačka epub, ale aj nástroj na učenie. Jedným z najlepších spôsobov, ako sa naučiť nový jazyk, je čítanie kníh v ňom. Ale to môže byť čoskoro veľmi únavné, pretože často musíte prepínať medzi slovníkom a knihou, ktorú čítate. Duofolio má vstavaný slovník, ktorý vám umožní zistiť význam a počúvať výslovnosť cudzích slov bez toho, aby to narušilo vašu koncentráciu. Nevýhodou je, že podporuje len formát epub, výhodou je jeho jednoduchosť, rýchlosť a prehľadnosť.

duofolio

PocketBook Reader vám umožňuje čítať pohodlne a úplne zadarmo na zariadeniach Android. Podporuje najbežnejšie formáty súborov elektronických kníh, komiksy a dokonca aj elektronické knihy Epub a PDF s programom Adobe DRM. Funkcia prevodu textu na reč (TTS) vám dokáže nahlas prečítať aj elektronické knihy. To je určite obrovské plus pre čítačku epub.

pocketbook reader eknizky

Dá sa povedať, že eBoox je najzábavnejšia čítačka elektronických kníh, ktorá ponúka roztomilý a príjemný dizajn používateľského rozhrania. S primeraným optimálnym nastavením čítania a nočným režimom vám umožní čítať oveľa pohodlnejšie v tme. Táto čítačka epub tiež pohodlne načítava vaše knihy z ľubovoľných priečinkov telefónu a SD karty alebo z cloudovej služby alebo prehliadača.

eboox eknizky

Librera Reader obsahuje funkcie plynulého posúvania, ktoré sú jedinečné od iných čitateľov súborov EPUB. Jedná sa o mimoriadne konfigurovateľnú aplikáciu na čítanie, ktorá podporuje súbory ako PDF, EPUB, MOBI, DjVu, TXT, RTF, AZW, AZW3, HTML, CBZ a CBZ. Okrem toho si nevyžaduje veľa miesta v pamäti. 

librera eknizky

Páči sa mi článok0 odporúčania