Ak si chcete kúpiť Kindle, či už pre seba alebo pre dieťa, možno sa budete pýtať. . . „Aký je rozdiel medzi Kindle Kids a bežným Kindle?“

Najdôležitejšia vec, ktorú by ste mali vedieť o Kindle Kids vs Basic Kindle, je, že ide o úplne rovnaký hardvér.

Doslova jediný rozdiel medzi Kindle Kids a základným Kindle je založený na tom, či ste prihlásení ako dospelý alebo ako dieťa. Do oboch zariadení sa môžete prihlásiť ako dospelý alebo ako dieťa. Čo znamená, že ak si kúpite Kids Kindle a prihlásite sa ako dospelý, je to teraz základný Kindle. A ak si kúpite základný Kindle a prihlásite sa k detskému účtu, je to teraz úplne rovnaké, ako keby ste si kúpili Kids Kindle.

Ako sa teda rozhodnúť, ktorý si zaobstarať?

Tip: Ohodnoťte vašu čítačku kníh.

Naozaj to závisí od aktuálnej ceny Kindle (ktorá sa neustále mení). Vo všeobecnosti Kids Kindle je drahší.

Kids Kindle je dodávaný s puzdrom, zatiaľ čo základný Kindle nemá puzdro. Takže ak ste spokojní s jednou z možností detského puzdra, pravdepodobne ste si tam ušetrili nejaké peniaze. Napríklad kryt Kindle môže stáť aj 30 euro.

Kids Kindle sa dodáva s 2-ročnou zárukou bez akýchkoľvek otázok. Dať to do vane? Nahradia to. Prešli ste ho autom? Nahradené. Takže ak si myslíte, že existuje nejaká šanca, že ho za dva roky poškodíte, táto záruka je naozaj príjemná.

Kids Kindle sa vo všeobecnosti dodáva s Amazon Kids+ na jeden rok, zatiaľ čo základný Kindle sa zvyčajne dodáva s 3 mesiacmi Kindle Unlimited.

V podstate ani s jedným nemôžete urobiť chybu, takže najviac záleží na aktuálnej cene. Ak cena Kids Kindle klesne, rozhodne by som odporučil kúpiť Kids Kindle.

Páči sa mi článok0 odporúčania