Ahojte, čitatelia, 

ďakujem Vám za podporu v minulých rokoch a chcem sa teda priznať, že posledné roky tu bola aj čiastočná prokrastinácia, ale zároveň som dával dokopy príbeh pre svoju knihu, ktorú by som chcel vydať cez normálne vidavateľstvo, takže sa sem z nej dostane maximálne ukážka prvej kapitoly, alebo prvých dvoch. Ale isto nie je celá, nakoľko si v tomto momente, kedy dokončujem revízie na knihe, chystám pár nových poviedok. Jedna z nich bude opäť interaktívna, je s tým síce viac práce, ale o to zaujímavejší ten príbeh vie byť, ak to urobím správne. 

A ostatné projekty sa pomaly takisto chystajú, mám dohodnuté aj spolu autorstvo na nový literárny seriál, ale tam ešte nepadlo rozhodnutie, ako sa bude táto záležitosť publikovať, takže nechcem nič predbiehať, nakoľko ide o projekt v zárodku a ešte sa toho môže veľa zmeniť. 

Ale áno, pomaly a isto sa teda vraciam a budem opäť aktívny aj na eKnižky.sk. 

Samozrejme popri tejto stránke teda funguje aj môj osobný blog, a zároveň by som chcel vyskúšať v tomto roku stránku Patreon, kde by som dával exkluzívny kontent. Ale všetkého času. tak dúfam, že to bude v poriadku. 

Takže Vám ďakujem za dôveru, a želám Vám, aby ste o mne ešte veľa počuli. 

odporučené1 odporúčania