Diskusné Fóra Prehľad zmien Eknižky štatistiky – Google Analytics pre vaše knihy Odpoveď na: Eknižky štatistiky – Google Analytics pre vaše knihy

eKnizky
Moderátor
@eknizky
#57483

Obalky, tazko povedat. Nam sa zase viac paci toto cikcak. Ale rozumieme, ze ludom sa moze pacit nieco ine a prave preto je moznost zmenenia si rozlozenia knih tlacidlom, ktore sa zobrazuje na zaciatku knih. Klasicke listovanie je tiez podobna otazka a tazko na nu najst spravnu odpoved. K dostupnosti, knihy su vzdy dostupne, az do poslednej knihy. Trocha, ale zmatocne posobi tlacidlo „viac knih“ ktore nezmizne, ale je tam stale aj ked nalistujete poslednu knihu a potom to vyzera, ze sa vam dalsie knihy nechcu nacitat. Uvidime co s tym, ale treba to zmenit, aby to neplietlo ludi.
Teraz k vasemu profilu. Problem bol v tom, ze ste sa registrovali este na staru webstranku a to vo formate meno-medzera-priezvisko. A prave ta medzera dokaze urobit neskutocne problemy, kedze nasa nova webstranka a redakcny system to nijako nepodporuje museli sme to zmenit v databaze a teraz sa budete musiet prihlasovat vo formate meno-priezvisko bez medzery. Mali by vam uz fungovat aj „moje knihy“ a aj statistiky. Statistiky sa vam budu zobrazovat od dnesneho dna. Vzhladom na tu medzeru nam nedokazala databaza vsetko korektne nacitat a nieco sa nemuselo podarit presunut, tak verime, ze vam vsetko uz bude fungovat tak ako ma.