Litujeme, tato stránka je dostupná pouze v Slovenština.

 

Prológ

Tie neustále vraždy v mojom meste sú už nevysvetliteľné. Už ani polícia to nerieši. Toľko rodičov a mladých dievčat v tomto meste zomrelo. Kto to robí a prečo? Som ďalšia na rade ja? S mesta ubúda obyvateľov a tieto vraždy trvajú už 12 mesiacov. Jeden celý rok a každý týždeň umrie jedna mladá slečna a jej rodičia.

Mala by som sa predstaviť moje meno je Chiara Newse a mám 17 rokov. Bývam v malom meste neďaleko Los Angles. Na mapách ani nie je,tak ho pokľadajú za nepotrebné. Toto mesto malo do nedávna 397 obyvateľov ,ale od minulého roku čo začal útočiť neznámy vrah,tak jeho počet klesol za jeden celý rok o 144 ľudí. Keď sa nezačneme brániť,tak tu nebude ani jeden človek.

Mestečko je malé a obyvatelia s okoli a aj keď o neznámom vrahovy vedia svoje vecj,tak nám to nepovedia,lebo my sme všetci nič,tak ako naše malé mestečko pri Los Angles a tak nás aj nazývajú,, Nič pri LA.“

1. 

Obavy o mestečko Nič sa začali ešte viac stupňovať,keď sa po týždni vrátil neznámy vrah a zabil rodičov ďalšej slečne. Bola ňou kamarátka zo susedného domu.

V ten večer bolo v správach,že po týždni sa znova objavil neznámy vrah a zabil ďalšie 3 obete. Bolo k tomu však ešte pridané niečo a hovoril tam môj priateľ Maisn ,, Bol vysoký,tak asi ako ja. Bol celý v čiernom, cez hlavu mal prehodenú kapucňu,ktorá mu zakrývala tvár. V ruke mal nôž a po vykonaní svojej práce bez stopy zmizol.“

On je tak sladký. Hneď som mu volala a pochvali ho ako pekne opísal v správach vraha. On sa sladko zasmial a povedal ďakujem.

***

Ráno som vstala hrozne skoro a rozhodla sa konať. Aj keď asi nebudem mať šťastie. Vrah sa tu objavý až za týždeň,to mám časť na to,aby som mu pripravila pasce. Ďalší dom,ktorý by mohol v najbližšej dobe navštíviť je susedka Amber,tak som ju opozornila na môj plán a povedala,že sa mojím pascám vyhne. Na asfalt som vyliala lepidlo,ktoré zalepí všetko a nastražila som sieť,tak aby sa dal vrah chytiť.

Môj plán však nebol,tak jednodychý ako som si ho predstavovala. Čo ak nie je človek a záhadne bez stopy zmizne,ako to opísal Masin v správach. Začala som sa báť najhoršieho. Zabije aj mňa a mojích rodičov a v tomto malom mestečku Nič ostane iba pár chalanov a dievčat čo ešte nedovŕšili 16 rok,lebo také dievčatá si vrah pýta. Tých je tu však málo a preto tu zostane tak 70 obyvateľov vrátane chlapcov.

2. Rozhodla som sa teda,tak ako som sa rozhodla. Buď vraha chytím a odhalím jeho pravú tvár celému mestečku Nič alebo on zase bez stopy zmizne a zanechá po sebe ďalšie mŕtve telo a to budem ja.

Zaujímalo by ma čo ho donútilo zabíjať ľudí a prečo to robí? Koľko má rokov? Ako sa volá ? Je pekný? Nie,že by ma jeho krása až tak moc zaujímala,ale som len zvedáva.

***

Prešiel týždeň a vrah zaútočil v neskorej večernej hodine o 23:05. Vždy chodil o dosť skoršie,teraz o veľa neskôr,ale ja som aj tak nespala a čakala na jeho príchod do nášho mestečka.

Moje výpočty boli správne a on zamieril k Amberninému domu. Len čo však stúpil mimo koberca na asfalt,tak hneď sa mu prilepila podrážka o asfalt. Snažil sa nohu topánku odlopiť,ale ako sa zohol,aby si ju vyzul,tak sa dotkol rukou o asfalt a to bola chyba,, Do piče!“ Ozvalo sa tichou nočnou krajinou a ja som všetko sledovala cez otvorené okno mojej izby,takže som počula aj jeho nadávky a preklínanie toho kto mu to urobil.

Zbehla som dolu a s baterkou som na neho posvietila. On si voľnou rukou zakryl oči a povedal,, Hrabe ti,veď oslepnem. “ Zložila som baterku a povedala mu,, Prepáč“ a dotkla som sa jeho kapucne a následne na to som mu ju dala dolu. On sa na mňa pozrel hnedými očami,ktoré mu vo svetle baterky nádherne žiarili,, Prečo to robíš,veď si tak krásny.“ On sa pousmial a povedal,, To nie je podstatné ja mám ťažky život to je všetko a toto ma náplňa energiou,ktorú potrebujem,ale do toho ťa nič. “

Dala som mu facku a povedala,, Je to dôležité,lebo zakrátko budem tvojou obeťou aj ja.“ Uškeril sa a povedal,, Môžeš byť aj hneď neznáma kráska.“ Vyplazila som mu jazyk,, Na to zabudni môj pekný.“

Pohľad Drewa

Vybral som s podopaska nôž a zahnal sa ním po neznámej kráske,ona sa však hneď vzdialila a ja som na ňu nedočihol,lebo som bol prilepený o asfalt a už ma bolel aj chrbát ako som bol prehnutý.“ Odlep ma a nechám ťa ísť.“

Zamyslela sa a po chvíle povedala,, Nie. Nie nech každý vidí kto si? Že ty si ten čo zabil 147 ľudí a chce zabiť ďalších. Si jeden s tých čo nemá rád naše mestečko Nič,ale prečo? To,že nie je na mape neznamená,že nexistuje a nebývajú v ňom ľudia. Je nás tu málo a ty to zhoršuješ. Uvedom si čo robíš. Keby si tu býval ty a robil by ti to niekto iný,tak by sa ti to tiež určite nepáčilo,že mám pravdu?“

Mlčal som a len si v hlave stále dokola opakoval jej slová.

3. 

Ako som tam tak prilepený k asfaltu stál a premýšľal o tých slovách,tak mi to došlo. Došlo mi to,že už jeden celý rok znásilňujem mladé dievčatá od 16 rokov a zabíjam im rodičov,keď ma odmietajú a zabijem potom aj ich. Nemám city k žitiu. Veď na čo,keď ma moji rodičia vyhodili s domu a som sám a jediná moja záľuba je robiť toto,ale mal by som sa zamyslieť,že prečo práve tento spôsob pomsty nad vlastnými rodičmi. Veď mi to ani nepomôže.

Flashback pred jedným rokom

Ako vždy som vstal ráno o 6,aby som sa stihol upraviť do školy. Moji rodičia sa v poslednej dobe stále hádaju a vždy za kraviny. Tento raz je to dieťa. Otec chce ešte dieťa,ale mamka nie,že ja som na malého súrodenca už starý a ona má skvelú prácu,kde skvele zarába a nechce o ňu kvôli materskej prísť.

Otec jej zase hovorí,že je lepšie,keď mám viac rokov,že jej aspoň môžem pomáhať. Len otec to chce už hodne dlho,už od mojích 3 rokov,ale mamka chce odvtedy len svoju karieru,no a takto začali ich hádky. Od chvíle čo som nastúpil do škôľky a mamka si našla tú jej skvelú prácu nič nie je prednejšie ako práca. O mňa sa staral otec a mamka ľutuje,že ma vôbec mali.

Ja mám  po tých ich každonených hádok už 17 a moje myšlienky sa starajú už o svoje. Dievčatá,prvé lásky,prvý vsťah a prvé chvíle v posteli. To všetko teenager ako ja chce,ale mať takých rodičov čo sa hádaju nie je nič ľahké,keď vieš,že sa hádajú iba kvôli tebe.

Vtedy začalo to čo som ani ja sám nechcel ani vo sne. Napadlo ma niečo čo by žiadne dieťa neurobila,ale oni mi nedávali na výber. Hádky kvôli mne,že som sa narodil som už viac nemohol počúvať. Mohol som si vybrať dve veci. Buď odýdem s domu a vrátim sa možno,keď mi rodičia zavolajú,že im chýbam a už sa nebudú kvôli mne hádať,lebo ma ľúbia alebo tá druhá možnosť,ktorá je horšia,je že sa ich zbavím. Zbavím sa ich raz a navždy.

4. 

Išiel som teda za nimi a povedal im,že už ma nebaví počúvať tie ich každonenné hádky iba kvôli mne. Mamka na mňa pozrela vraždeným pohľadom a povedala,, Tak odýť. Choď preč a rob si čo chceš ty sám za týždeň máš 18 tak si choď. My ti nedržíme.“

Tie mamíne slová ma dosť zaskočili a nevedel som čo na to povedať a zaskočilo ma aj to,že vie kedy som sa presne narodil,keď sa o mňa ani nestarala a oslavovali sme moje narodeniny,iba keď ona mala voľno v práci a aj to iba veľmi narychlo,takže som z nich nikdy nič nemal.

Otec sa na mňa smutno pozeral a chcel ma ísť objať,ale manipulovala s ním matka a priklincovávala ho pohľadom k podlahe. On mi poslal potajme vzdušnú pusu a rokou za chrbtom mi naznačil gesto choď.

Vybehol som teda do svojej izby a zamýšľal sa nad rozdielnými názormi mojích rodičov. Otec ma podľa správania veľmi ľúbi a mamka podľa jej správania s duše nenávidí. Otec si chce zakaždým získať môj úsmev a dôveru a naopak mamka mi môj úsmev s tváre odplašiť a stratiť v nej aj tú poslednú dôveru,ktorú mám. Otec chce pre mňa všetko iba to dobré a dal by mi všetko čo si želám a matka pre mňa to najhoršie a berie mi to čo mi chce otec dať a berie mi aj to jediné čo mám a to je vlastný život.

***

Ležal som na posteli a pozeraním do stropu som premýšlaľ,že kedže ma mamka utláča a ocka manipuluje,tým že mu zakazuje sa ma už aj dotknúť.

Vtedy ocko vošiel do mojej izby a podišiel k mojej posteli a sadol si na kraj a povedal,,Zlatíčko moje krásne, nevšímaj si tej bosorky ja ťa nevimením za nič na svete a ani si ťa nikam nepústim budem s tebou.“ Usmial som sa a ocka som objal zo slovami,,Ďakujem za to,čo pre mňa robíš a vychoval si ma tak ako si ma vychoval.“ On sa tiež usmial a ďalej si ma túlil.

Keď bol dlho v mojej izbe,tak sa zrazu ozvalo hlasným škriekavím hlasom,,Jerry kde si? Hneď poď sem mám pre teba prekvapenie.“ Obaja sme sa mikly,ale otec ma nepustil,,Nič nie je dôležitejšie ako obímať svojho jedniného syna.“ Usmial som sa a povedal mu,,Tak choď tati.“

Pohľad Drewovho otca

Ani po slovách,tak tati choď som nešil a ďalej Drewa obímal.

5. 

 

Keď sa otec nevracal s mojej izby matka zajačala,,Som tehotná.“ Vtedy som otec odomňa odtrhol a bežal za ňou. Nepočul som chvíľu nič a potom som počul hlasný otcov krik,že to dieťa nemôže byť jeho,lebo dlho spolu nespali,keď ona je stále v práci a na seba vôbec nemajú čas. Ona sa chce dobre vyspať,tak otec spáva na gauči,takže je vylúčené,aby to bolo jeho dieťa.

Počúval som každé ich slovo a keď som počul veľku ranu a následne na to krik,tak som bežal dolu a uvidel ležať na zemi ocka. Čupol som si k nemu a zakričal po matke,,Čo si mu urobila? Zbláznila si sa,veď je to tvoj manžel.“

Hladil som ho po hlave a povedal,,Ocko preber sa.“ Stekali mi po lícach slzy a vybral som s vrecka mobil. Ako som tak ťukal do neho číslo na záchranku matka mi ho zobrala a hodila na druhý koniec kuchyne. Mobil sa rozletel na všetky strany a ja som po matke začal kričať,že toto čo robí už nie je normálne a manipuluje s ockom a ku mne sa správa ako keby som ani nebol jej syn. Otec je pri nej tiež utláčaný a miesto toho,aby spávala s ním,tak spáva s niekym iným.

Pohľad Drewovej matky

Vytáčal ma vlastný syn tými jeho slovami,tak mi vyletela ruka a dala som mu facku. Bola tak silná,že sa udrel ramenom o linku. Chytil si boláve miesto a zakričal od bolesti,ale postavil sa a videla som na jeho tváry,že sa nevzdáva.

Pohľad Drewa

Vydel som matku ako ma prebodáva pohľadom a nedávala mi na víber,ak neurobím prvý krok ja,tak ho urobí ona a bude neskoro. Pozrel som sa po kuchyni a uvidel panvičku na linke blízko mňa. Začal som sa teda za ňou načahovať,ale matka bola rýchlejšia a vzala ju.

Zahnala sa ňou,ale ja som sa uhol a využil príležitosť dostať sa na druhú stranu a so šuplíku vybrať nôž.

Vybral som ten najväčši čo som našiel a vystrel ho na mamku. Ona sa po ňom načahovala a chcela ho chytiť,ale ja som jej ho pokaždé dal niekde inde. To šermiatstvo bolo predsa na niečo dobré. Keď už ma bolela ruka a matka nôž chytila za čepel,tak som potiahol a urobil jej na dlani hlbokú reznú ranu.

Zapišťala a začala jej cieť krv. Využil som to a nožom jej urobil na zápästí čiaru cez tepnu s ktorej začala striekať krv a mňa páliť v očiach. Nôž som hodil na zem a od krvi sa zrútil k zemi. Matka do piatich minút bola mŕtva a ja som sa priplazil po zemi plnej krvi k ockovi a ľahol si na jeho hruď.

6. 

Ležal som na jeho hrudi a počúval tep jeho srdca. Žije ešte a to je dobre. Počul som aj rýchli tep svojho vlastného srdca a hlasné dýchanie. Nahmatal som vo vrecku otca mobil a vybral ho.

Stlačil som kombík na boku,, Do kelu heslo.“ Povedal som potichu a premýšľal čo tam asi bude mať. Nechcela sa mi premýšľať,tak som sa postavil a pomalým vyčerpaným krokm kráčal do obývačky a vzal s poličky mobil pevnej linky a naťukal naň číslo 112.

***

Pohľad Drewovho otca

Prebral som sa v nemocnici a nič s toho čo sa stalo si nepamätám,takže neviem ani prečo som v nemocnici.

Pozrel som sa okolo seba a videl sedieť na stoličke vedľa mňa môjho jedniného syna a zároveň aj moje jediné milované dieťa. Usmial som sa na neho a pozrel sa na jeho previazanú ruku. Udrela ho ? A čo s ňou vlastne je.“ Drew čo sa ti stalo a čo je s mamkou?“

Koniec Flashbacku pred jedným rokom


Tu to všetko začalo. Po hádke medzi ockom a mamkou. Mamka bola moja prvá obeť a potom čo ocka pustili s nemocnice ho mamka začal strašiť. Hovoril mi to a hodne sa bál a psychicky to nezvládal,tak spáchal samovraždu a ja som zostal sám. Úplne sám. Po vražde mojej mamky som prišiel aj o to posledné v čo som dúfal a to bol zmysel života.

No,ale iba jedna jediná osoba zostala somnou po všetkom čo sa mi stalo a tým je Logan Stylerk môj najlepší kamoš na život a na smrť. Moja pravá ruka,človek ako môj brat,kterému zomreli rodičia po autonehode a on bol jediný čo nehodu prežil. Pred pol rokom sa pridal ku mne a pomáha mi zabijať ľudí v malom mestečku Nič pri LA.

7. 


Pustil som nôž a nahmatal vo vrecku mobil a napísal som Logenovi správu,že som prilepený k asfaltu v mestečku Nič a chcem sa odtiaľto dostať. Vedel som,že mi neodpíše uprostred noci,lebo určite spí,ale tak odpíše mi ráno.

Ráno? Ne ja tu nechcem trčať do rána. Vytočil som jeho číslo a dúfal,že mi to zdvihne.

Zdvihol to po 5 zazvonení a rozospatým hlasom povedal:

Logan: Čo blázniš Drew volať mi o pol jednej ráno čo potrebuješ?

Drew: Som prilepený k asfaltu v mestečku nič.

Logan: ( smiech) Čo to vážne? Srandu si robíš?

Drew: Nie nerobím si srandu a nesmej sa chcem,aby si prišiel pomôcť mi.

Logan: Dobre pridem.

Pohľad Logena

Prekonal som svoju lenivosť a vstal s postele. Pre kamaráta urobím všetko. Vzal som si barle,ktoré mám vždy pri posteli a šiel ku skriny. Vybral odtiaľ čierne tričko,čierne tepláky a čiernu mikinu a hodil to na postel. A išiel s barlami tam.

Položil som barle na zem a sadol si. Vyzliekol som sa do boxeriek a s pod postele vytiahol protézu a dal si ju na ľavú nohu,ktorú mám amputovanú od kolena dolu kvôli autonehode,ktorú som ako jediný s rodiny prežil. Keď som si ju nasadil pevno na nohu,tak som sa obliekol a bežal po schodoch dolu a zobral som Drewov kufrík s hociakým náradim a išiel ho vyslobodiť.

Áno správne bývam s Drewom v jednom dome a dokonca v jeho dome,ktorý má po svojích rodičoch. Ja som s môjho domu odišiel,pravdu povediac predal ho,aby som mal na operácie čo ma po nehode čakali a aby som mal na umelú nohu. Pred pol rokom som sa však pridal k Drewovi a zabíjam ľudí.

Teraz niečo málo o mne. Volám sa Logen Stylerk a mám 19 rokov. Bývam v LA v jednom dome s Drewom. Pred 8 mesiacmi mal môj otec autonehodu a on,mamka,moja sestra a brat zomreli a ja jediný som prežil. Teraz znášam to,že nemám ľavú nohu od kolena dolu a po tele mám jazvy,ktoré mi zanechali operácie čo som musel postúpiť.

8. 

 

Bežal som k Drewovmu autu,aby som bol čo najskôr pri ňom,aj keď cesta peši trvá asi 15 minút. Odomkol som ho a kufrík položil na predné sedadlo vedľa mňa a sám som si sadol za volant a naštartoval.

***

Keď som dorazil na miesto,ktoré som si zistil od Drewa cestou v aute s LA do mestečka Nič pri LA,tak som vystúpil a zobral kufrík.

Dobehol som k Drewovi a čupol som si k nemu. On na mňa pozrel a povedal,,Najdi v tom kufríku riedič lepidla a odlep ma.“ Hľadal som to a keď som to našiel bolo tam upozornenie: Pozor! Nepoúživať na kožu,môže spôsobiť sílne začervenanie a pri alergickej reakcii aj poleptanie.

Pozrel som sa na Drewa a povedal mu,, Nemá sa to používať na kožu,môže to spôsobiť sílne začervenanie a pri alergickej reakcii aj poloptanie. “ On na mňa pozeral zo psími očkami,tak som mu to urobil a do 5 minút lepidlo povolilo a on ma objal,,Ďakujem.“ Ja som iba kývol a tisol si ho k sebe,,Si môj bráška.“ Šepol mi do ucha a ja mu šepol,,Ty môj tiež.“

Pohľad Drewa

Za 10 minút ma strašne začala štípať ruka a keď som sa pozrel na ruku mal som na nej vyrážku a pluzgiere. ,, Logan to hrozne štípe.“ On sa mi na ruku pozrel,chytil ma za zdravú a bežal somnou k autu a následné na to do najbližšej nemocnice,ktorá bola v mestečku Nič. Do LA to nechcel riskovať,lebo mi totiž lepidlo začalo leptať kožu a ja sa zvíjal od bolesti.

9. V nemocnici mi ruku ošetrili a povedali,že mi zostane jazva už navždy. To som si mohol myslieť a to dievča za to zabijem.

***

O dva dni, keď ma pustili s nemocnice,tak som šiel hladať dom,kde býva to záhadne dievča. Hľadal som tú tvár čo som videl,ale márne, ako keby sa pod ňou zem prepadla.

Keď som však už prestal dúfať,že ju vážne nájdem a potrestám za poleptanú ruku a po zahojení jazvu na celý život,tak som ju uvidel a vo svetle krásneho slnečného dňa bola krásna. Jej blonďavé vlasy sa jej leskly v slnečnom svite a viali v jemnom vetre a vo svetle slnka nádherne žiarili jej aj modré oči. Nevedel som sa na jej krásu vynadívať a zabudol aj na to čo som chcel urobiť.

Váhavo som podišiel k nej a povedal jej,že v tento krásny slnečný deň žiary ako slnko na oblohe ona mi však povedala,,Ja som zadaná Neznámy vrah.“ Vtedy mi to došlo,kto je ona je to dievča čo som chcel prísť zabiť,ale tú jej krásu zabiť nemôžem,,Nevolám sa Neznámy vrah,ale Andrew a prezívajú ma Drew.“ Ona iba kývla a otočila sa na zad a kráčala preč.

Pohľad Chiary

Viem,že som protivná, keď som ho tak odmietla,ale ja mám naozaj priateľa a veľmi ho milujem a nebudem strácať čas s nejakým vrahom čo zabil toľko ľudí a zaujímalo by ma,ako sa dostal s pasce. Má snáď ešte nejakého kamaráta čo zabíja s ním? Alebo zabíja sám a pomohol mu niekto s mestečka Nič? Ale prečo by to robili,tak asi má toho spoluvraha.

Musím to zistiť,tak som sa otočila späť na neho a on tam stále stal a asi tajne dúfal,že sa vrátim a neodmietnem jeho pozvanie na rande a ocením,že ma nazval krásnou v slnečnom svite. Ja som sa otočila však pre niečo iné. Prečo zabíja ľudi a či má spoluvraha.

10. On popieral všetko čo som mu hovorila,že nemá žiadneho spoluvraha a zabíja iba pre zábavu,ale ono mi to vôbec nedávalo zmysel. Ako niekto môže robiť niečo také iba tak. Chcela som vedieť prečo to robí a on to stále zapieral,ale ja som ho prebodávala pohľadom mojích modrých oči a v tých jeho hnedých boli vidieť iskričky hipnózi,tak som mu povedala v nádeji,že to zaberie a on mi podľahne,, Drew teraz ma dobre počúvaj čo ti poviem.“ Kývol,tak som teda začala,, Urobíme dohodu,ty mi povieš či máš spoluvraha a prečo zabíjaš ľudí a ja s tebou pôjdem tajne na rande.“

Pohľad Drewa

Moje oči sa rozžiarili po jej slovách ešte viac a povedal som,,Súhlasim.“ Ona sa usmiala a odišla preč, až keď bola predomnou len ako malá botka,tak mi to došlo. Došlo mi to,že ma chce využiť iba na to,aby som jej povedal to,čo chce vedieť.  Ja sa však tak ľahko nedám a pomstím sa jej za to využitie. Nie však iba nej,ale celému mestečku Nič a celé ho vyvraždím a všetky budovi zrovnám zo sebou a pripojím ho k vlasti LA a nech si s tým voľným placom urobia čo chcú,nech si tam postavia nákupné centrum alebo mohli by aj nový aquapark,nebol by som proti ani jednému a za odmenu,že im poskitnem miesto na stavbu by mohli nakupné centrun pomenovať po mne a poskitnúť ľuďom obchod s mojou kolekciou oblečenia a aqua park by mohol byť tiež pomenovaný po mne.

11. Kračala som ulicami LA a vôbec netušila s Drewovho telefonátu kam mám ísť a ani kde ma bude čakať. Keď som si už myslela,že som sa stratila v tomto veľkom meste niekto mi zakryl oči a vyhrážal sa mi,že keď začnem kričať,tak ma zabije. Ja som ten hlas však poznala a kričať som  nezačala,ale povedala som ,, Drew mňa tým nevystrašíš.“ On mi pustil oči a povedal,, Chiara nechcem ťa zabiť,ale ak mi nedáš inú možnosť ako zo mňa dostaneš to čo chceš,tak to musím spraviť.“ Preglgla som,tak nahlas,že to musel počuť a mala som pocit,že sa to celým mestom ozýva ako ozvena nezmohla som sa na žiadne slová a tak Drew začal znova hovoriť,, Viem desím ťa,ale dievča čo nedávno odhalilo moju identitu to vykecalo celému mestu a ja musel na nejakú dobu odísť s mesta a zmeniť si meno. Potom čo som sa vrátil ľudia ma mali za toho kým som vtedy bol,tak som sa začal skrývať a vychádzal iba v noci a aj to večne s kapucňou na hlave,aby ma nepoznali. Tak Chiar cháp prosím čim som si vtedy prechádzal,teraz je to už trocha utlmené,ale stále nie ako by malo byť.“ Ja som iba kývla a on zase začal,,Urobím čokoľvek len ma neňúť ti to povedať.“

Pokrútila som hlavou,aby som sa dostala s tranzu informácii čo mi práve Drew povedal a sama som mu povedala,, Ty mi to tajomstvo povieš a ja ti sľubujem,že to nikomu nepoviem,ak mi ty tiež niečo sľubiš.“ Sledoval ma pohľadom vraha,ale ignorovala som to ,,Ty mi to povieš a ja sa ti hlásim ako dobrovoľníčka na zabíjanie,ale musíš mi za to platiť.“

Pohľad Drewa

Pozeral som na ňu s otvorenou pusou a v hlave si premietal slová,ktoré práve povedala,,To ani omylom.“ Otvorila ústa a chcela začať kričať a aby som ju umlčal položil som jej na ústa moju ruku a ona tlmeno kričala do nej,,Fajn urobím to iba buď prosím ťa ticho do  tejto uličky nechodia ľudia,lebo každú noc ,keď sa týmito ulicami túla nejaký človek alebo zviera,tak príde o život,tak sa ľudia tomuto miestu začali podozrive vyhýbať nie len v noci,ale už aj cez deň. Myslia si,že keď vrah útoči v noci,tak zautočí aj cez deň,ale nie je to tak.“ Kyvla som a pokračoval,,Teraz ti pustím ústa,tak nezačni kričať,lebo ťa tu na mieste zabijem.“ Kývla som a on mi ústa pustil.

12. Bola som ticho a Drew znova začal hovoriť,, Začalo to pred rokom,kedy som zabil svoju prvú obeť a ňou bola moja mamka,lebo sa s otcom pohádali a ona otca tírala už niekoľko mesiacov a po otcovej smrti,keď zomrel nespomínam si presne už na čo,ale bolo to pre mňa strašné,tak som začal zabíjať za pomstu k celému svetu,že je tak krutý k ľuďom,čo sme milovali a oni museli s tohto sveta odísť,preto zabíjam a to ma napĺňa úlavou. Mám ešte kamoša s dectva je to ako môj brat a stal sa mu podobný osud,keď pri autonehode prišiel o svojích rodičov,sestru a ľavú nohu od kolena. Tak už to chápeš je to pomsta Bohu.“ Ukázal na nebo a ja som iba prikývla. ,, Viem,že je to strašné,ale namal to urobiť,neverím v Boha a ani v zázraky. Chiara ja som monštrum,mala by si odísť a už ma nikdy nevyhladávať.“ Zarazila som sa a povedala,, Ja chápem teba Drew,ale chápem aj to čím si prechádzaš,fajn nechám ťa,ale ani ty nesmieš vyhľadávať mňa,dáme si sľub. Ak ho porušíš môžeš ma zabiť,ak ho poruším ja,tak zabijem ja teba.“

Pohľad Drewa

Nesúhlasil som s Chiarou,tak som povedal,, Nie. Ak porušim sľub ,tak zabiješ Logena a tak mu ušetríš trápenie s umelou nohou,ak však porušíš sľub ty,tak ti zabijem priateľa.“ Vydeseno na mňa pozerala,ale nakoniec prikývla.

13. Už mesiac sa Drew v mestečku Nič neukázal,už mesiac nikto nezomrel,už mesiac ľudia v mestečku čakajú na ďalšie obete,to sa však nedeje a keď vám mám povedať pravdu,tak Drew mi chýba,lebo sa mi páči. Áno počujete dobre. Andrew sa mi páči,ale ja mám milujúceho priateľa,ktorý ma veľmi miluje a aj ja ho  milujem,ale proste Drew sa mi páči,lebo je tak záhadný a zároveň chladný.  Ku svetu okolo neho nie je telorantný,ale ja ho proste nemôžem nechať len tak. Ten mesiac je dlhá doba bez neho.

Rozhodla som sa ho teda vyhladať,nie že by som chcela prísť o priateľa ako to bolo v jeho sľube, keď poruším sľub a vyhľadám ho,ale niečo ma k tomu tiahlo a ja som nevedela čo. Túžila som ho znova vydieť a objať ho. Aj keď mi zabije Maisne moju jedinú životnú lásku, ktorú chcem mať po svojom boku do konca života. Vydať sa za neho a mať s ním deti. Lásku,ktorú strašne moc milujem,tak to risknem a vyhľadám Drewa,aj keď to bude stáť Maisnov život.,, Masine,láska odpusť mi to,ale ja to musím urobiť.“ Povedala som len tak smerom k jeho domu a začala si do ruksaku baliť veci na cestu do LA,aby som našla Drewa.

14. Pešo mi cesta do LA trvala 22 hodín,ale keď som tam konečne prišla unavená,špinavá a hladná,tak som sa rozhodla odýchnuť si.

Zabočila som do uličky,ktorá mi však bolo známa. Tu sme si s Drewom dali sľub. Prezliekla som sa do čistých vecí,čo som si pre istotu do ruksaku zbalila tiež a zjedla posledný krajec chleba s poľkou pašteky. Vypila som poslednú kvapku vody a nezostalo mi už nič okrem špinavého oblečenia,polonabitého mobilu a vreckevej pištole čo som si pre prípad hodila do ruksaku.

Ruksak som položila na zem a lahla si na zem tiež. S ruksaku som si urobila vankúš a schúlila sa do klbka,aby mi nebola zima. Aj keď bol začiatok júla,tak niektoré noci boli ešte chladné a táto nebola výnimkou.

Pohľad Drewa

Pred pol nocou som sa vybral ulicami LA a namieril si to ulicou,ktorá viedla do mestečka Nič. Nevedel som prečo ma to tam ťahalo,ale potom som si spomenul na Chiaru. K nej ma to tiahne,tak strašne moc. Poruším nás sľub a ona má dovolené zabiť mi môjho najlepšieho kamaráta Logena,ale tak na nič inom mi teraz nezaleží,tak moc ako na nej. Zamiloval som sa do tej jej nevinnej tváričky. Viem,že pre ňu asi bude ťažké Logena zabiť,ale dám jej dôvod,aby to urobila,lebo som pirušil nás sľub o tom,že ju nebudem vyhľadávať.

15. Celú noc som blúdil ulicami mestečka Nič,ale  Chariu som tu nenašiel. Našiel som iba jej dom a hádzal do jej okna kamienky,ale márne. Buď tak tvrdo spala alebo ani nebola doma. Veď som prehľadal každý kúsok tohto mesta a ona nikde nebola.

Videl som východ slnka. Hľadal som ju celú noc,ale bez úspechu. Rozhodol som sa teda vrátiť domov. Šiel som jednou ulicou rovno do LA a prehľadával znova každý kúsok.

***

Po polhodinovom hľadaní som ju konečne našiel. Bola schúlená do klbka a spala. Ona spala v mojej temnej uličke. Vyhľadávala ma? Alebo sem iba zablúdila? To hneď zistim. Jemno som ňou zatriasol,, Chiara stávaj! “ To som však nemal robiť,ona sa zobudila a k spánku mi priložila hlaveň pištole,, Čo blázniš to som ja Drew.“

Pohľad Chiary

Pozrela som sa lepšie na osobu,na ktorú som mierila hlaveň pištole a povedala,, Nedes ma takto,mohla som ťa zabiť.“ Usmial sa,, Na to nemáš.“ Zasmiala som sa,, Nie a vsadíš sa?“ Sledovala som ako premýšľa a po chvíle povedal,, Vyhľadávala si ma? “ Pozerala som mu do očí,, A ty? “ Dal si ruky v bok,, Ja sa pýtal prvý.“ Zasmiali sme sa obaja a povedala som,,Popravde áno a ani neviem prečo,asi mi na tebe zaláži viac ako na mojom priateľovi. “ Kývol,, A čo ty Drew? “ Sklonil hlavu ,, Vyhľadával milujem ťa.“

16. Pozerala som na neho nechápavo,že ako ma môže milovať,keď ma ani nepozná. Vie iba moje meno a kde bývam a to je tak všetko,tak ako ma môže milovať.  Sledovala som ho bez slov a on mňa tiež a keď som chcela pretrhnúť to nekonečné ticho,tak on ma predbehol. ,, Kedže sme obaja porušili náš sľub,tak si navzájom zabijeme osobu,ktorú sme si určili.“ Pozerala som na neho vydeseno a spomenula si,že on mi zabije Masona,,Nie nie to nie Masona mi nezabiješ! Rozumel si? “

Pohľad Drewa

Bola tak nádherná naštvana a nemohol som jej odolať,tak som ju pobozkal. Ona mi bozk oplatila a začali sme sa vášnivo bozkávať,keď som sa s jej dokonalých pier  asi po  minúte odpojil,tak som jej povedal,,Ty zabiješ Logena, ja zabijem Masona a po splnenej úlohe sa ty staneš mojou brigádničkou,ktorá ma bude na slovo počúvať a urobí všetko,čo jej poviem,nech je to akokoľvek pre ňu ťažke.“ Kývla a ja som pokračoval,, Chiara teraz si v mojej moci a urobíš všetko čo ti poviem. “ Znova kývla a ja som jej dal do ruky nôž.,, Teraz ma následuj a ja ťa zavediem za Logenom,ktorý bude tvoja prvá obeť.“

17. Chiara ma poslušne nasledovala až ku mne domov stále držiac v ruke nôž.

Pohľad Chiary

Vôbec sa mi to nepáčilo,ale obaja sme porušili náš sľub a on príde o Logena a ja o Masona,ale ten jeho bozk vo mne vyvolal niečo,čo s Masonom necítim a ja vôbec neviem čo to je,ale zistím to,, Drew čo si somnou
spravil? “ Pozrel na mňa a povedal,, Čo tým myslíš? “ Nadýchla som sa a povedala,, No,že zrazu sa správam inak a ten bozk vo mne vyvolal niečo čo som pri Masnovi necítila.“ On sa usmial a povedal,, Ja viem manipulovať s dievčatami,keď ju pobozkam,tak urobi všetko čo jej poviem a poviem ti o mne pravdu ja nemám nasvedobí všetky vraždy,ale dievča,ktoré znásilnim donútim zabiť jej rodičov a potom zabijem ja ňu,aby som ju zbavil výčitiek a trápenia s tým. Takto to robím už dlho,ale Chiara ty si iná. Teba zmanipolovať tak ľahko nejde.“

Pozerala som na neho a pochvíle som povedala,, Práve si to spravil.“ On iba pokrútil hlavou,, Spravil si to.“ Znova pokrútil hlavou,ale tento raz aj niečo povedal,, Spravil,ale keď prideš na miesto,tak nebudeš schopná urobiť to,zatiaľ čo tie iné dievčatá toho schopné boli. Chiara ty si iná a s tebou to tak ľahko neviem ako s ostatnými a to ma k tebe tak veľmi ťaha. Budeš moja,lebo ja som tiež iný a my k sebe patríme.“

18. Strašne moc si veril a to ma k nemu tiež tak moc priťahovalo,, Ja to spravím,ale chcem najprv vidieť ako mi zabiješ priateľa.“ Pozeral na mňa šokovano,ale povedal,, Važne chceš vidieť vraždu Masona? “ Prikývla som,, Bude to nepekný pohľad Chiara.“ Znova som prikývla,ale odpovedala mu,, To nevadí,chcem to vidieť,aby ma to nakoplo a zabila som bez problemov Logena.“ Prikývol a zobral mi s ruky nôž.

Pohľad Drewa

Chytil som ju za ruku a tiahol do mestečka Nič. Nasledovala ma a spýtal som sa jej,, Kde býva Mason?“ Odpovedala som,,Toto mesto je malé,takže sa tu dá všetko ľahko nájsť,ale býva na konci tejto ulice,tak choď rovno.“ Išiel som teda rovno a zastal na konci ulice. ,, Tento dom.“ Ukázla na dom po mojej pravici a tak som k nemu išiel a zazvonil som na zvonček.

Otvoril Mason a povedal,, Ahoj Chiara,ahoj neznámy?“ Pozdravili sme ho späť a Chiara sa tvárila previnilo,že ja ho zabijem a ona tak o neho príde,tak ale bude somnou a ja jej dám všetko. Bude mať to čo mala doteraz s ním a možno jej dám aj niečo viac,ale to uvidím ako ma bude počúvať,ako bude plniť moje úlohy,aby niekoho zabila a ako sa bude správať v posteli a keď niečo nesplní,tak bude potrestaná väzením a bude potrestaná aj keď nebude chcieť zabiť niekoho,kto jej je ešte viac blízky ako Mason a nezabijem jej ho ja,ale urobi to ona sama.

19. 

,, Ahoj Mason pripravený?“ On na mňa zostal vystrašene pozerať a povedal,, A-a na č-čo? J-ja o ničom neviem.“ Usmial som sa,, O to lepšie,že nič nevieš Masone.“ Stále na mňa vystrašene pozeral a otočil hlavu na Chiaru,, Čo má na mysli láska?“ Pozrel som sa na ňu a čakal čo odpovie,, Prišiel ťa zabiť.“ On na mňa vyvalil oči a otvoril pusu.

Pohľad Masona

Obaja ma desili a a desila ma aj predtstava,že ma zabijú,ale prečo? Čo som spravil,že ma chce zabiť.,, Č-čo som spravil,že ma chceš zabiť?“ On ukázal na Chiaru a tým mi naznačil,že to ona. Pozrel som sa na ňu a povedal,, Čo si spravila,že idú po mne?“ Pozerala do zeme a povedala,, Porušila som sľub,že nebudem tady Drewa vyhľadávať a ten sľub bol,že keď on bude vyhľadávať mňa,tak ja mu zabijem kamaráta a ak ja neho,tak on mi zabije teba. Tak je tu,aby ťa zabil.“ Pozeral som nechápavo na ňu a po chvíle som so zvýšeným hlasom povedal,, To si prečo urobila chceš sa ma zbaviť? Myslel som si,že ma miluješ.“ Stále pozerala do zeme a povedala,, Milujem ťa,ale…“ Zastavil som ju znova začal kričať,, Žiadna ale Chiara zradila si ma,toto ti nikdy neodpustím.“ Pozerala som do zeme a povedala Drewovi,, Ďakujem ti,že si mi toto urobil.“

Pohľad Drewa

Usmial som sa,, Chiara veď si to sama chcela a povedala si,že ma k tebe niečo ťahá viac ako k Masonovi.“ Mason iba na nás oboch striedavím pohľadom pozeral a nevedel čo ma povedať.

20. Ako tak Mason striedavím pohľadom pozeral na nás a napovedal ani slovo, tak som využil príležitosť a zaryl mu nôž do zápästia. On vykríkol od bolesti a pozrel sa na mňa,,Dajte mi pokoj. Ja nestojím o to, aby mi niekto vyhrážal, len preto, lebo vy dvaja ste si dali sľub a porušili ste ho. To nie je moja vina, ale vaša a nezaťahujte ma do toho.

Pohľad Chiari

Vytrhla som Drewovi nôž s ruky a vytiahla ho aj Masonovi zo zápästia. Drew mu zasiahol tepnu, tak jeho krv začala striekať na všetky svetové strany a Mason sa krvácanie snažil zastaviť tlačením na ranu druhou rukou, ale bolo to márne a on pomaly strácal vedomie od straty toľkej krvi a ja som nemohla ďalej vidieť ako trpí. Chcela sa mi plakať a triasla sa mi ruku, ale nakoniec som mu nôž vrazila rovno do srdca a Mason sa zrútil k zemi ako handrová bábika. Všade naokolo bola jeho krv a ja som pustila nôž na zem. Cinkol o asfalt a ja som mala pocit viny, že som zabila svoju lásku, čo som do posledného jeho výdychu milovala a jeho smrť som spôsobila ja. Nie je nič horšie, ako zabiť svoju milovanú osobu a ešte sa na ňu pozerať keď vám jeho mamka začne nadávať a hovoriť, že rozísť sa dalo aj slovami a nie smrťou. Teraz svojho malého synčeka musí pochovať a , že ja na jeho pohreb nie som pozvaná, lebo som ho zabila ja a ona mi to nikdy neodpustí a ešte ma nahlási aj na súd. No pekne ďakujem ti ešte raz veľmi pekne Drew.,, Zničil si mi celý život.“ Masonová mamka na mňa zostala pozerať a povedala,, Kdo ti zničil život? Snáď nie môj syn, veď ste sa tak moc milovali a ty ho zabiješ.“ Pokrútila som hlavou,, Mason nie, až do posledného jeho výdychu som ho milovala, ale donútil ma k tomu Drew Gilbert, čo práve teraz stojí po mojej pravici“

21.
Drew sa na mňa pozeral a ja som ešte dodala,, Nedávajte ma na súd, ja som Masona veľmi milovala a nechcela som to urobiť, ale Drew mi nedal na výber. Mrzí ma to, už ma nikdy neuvidíte. Stratím sa vám zo života navždy.“

O mesiac neskôr

Po Masonovi som zabila Drewovho kamaráta Logena a po ňom ma Drew donútil zabiť aj svojich rodičov. Bránila som sa proti tomu, ale on mi hovoril škaredé veci a ja som to urobila, pretože som sa ho bála, že miesto nich zabije mňa. 

Flashback pred mesiacom

,, Drew ja nemôžem zabiť mojich rodičov. Nedokážem to, vieš že to pre mňa bolo ťažké zabiť môjho priateľa Masona a buď rád, že sme ani jeden s nás nemuseli ísť k súdu, a to všetko kvôli mne.‘‘ On sa na mňa pozeral a potom povedal,, Za to som ti veľmi vďačný, pretože keby ma vypočúvali, tak by zo mňa možno dostali aj tie predošlé moje vraždy a zavreli by ma na doživotie.‘‘ Prikývla som a on pokračoval,, Podarilo sa ti zabiť Logena aj keď sa zvíjal od bolesti a plakal a ja tiež, aby si s tým prestala, tak ty si v tom pokračovala a zabila ho pomalou a bolestivou smrťou ako som ťa o to požiadal. Ty si to dokázala úplne sama, chápeš si pre toto stvorená. Je osud, to že sme sa stretli a ty si sa mi ponúkla ako dobrovoľníčka na zabíjanie a ja to prijal, pretože sa mi veľmi páčiš Chiara a ja ťa milujem, len preto som to urobil a dovolil som ti, aby si bola moja dobrovoľná brigádnička vo vraždení  a pomohla mi tak plniť moje misie. Ty budeš zabíjať a ja znásilňovať, my dvaja budeme zohraní tým. Teraz si vezmi do ruky tú pištoľ, ktorú som ti dovolil používať na tvojich misiách a zabi ňou svojich rodičov rýchlo a bezbolestne jednou ranou do hlavy alebo srdca.‘‘

22.Chvíľu som váhala a nebola si vôbec istá, či chcem svojich rodičov zabiť a pripojiť sa do Drewovho gangu zabijakov. Hlavou mi behalo veľa myšlienok, o tom čo bude keď ich zabijem, či to zistí polícia a bude to vyšetrovať, aj keď oni v našom mestečku Julian už nevyšetrujú tie vraždy, keď počet mŕtvych dosiahol  50. Potom si mysleli, že je to naša tradícia a neusilovali sa nájsť ani toho vraha.
Moje myšlienky stále odbočovali od skutočnosti, že ma Drew vážne núti zabiť svojich rodičov, ale ja som sa nadýchla a urobila som to.
Odomkla som dvere a pustila dnu najprv Drewa a potom za ním vošla ja.             ,, Niekde sa skry, aby si mal dobrý výhľad a pozeraj sa na to.‘‘ On prikývol a skryl sa, tak aby mal výhľad na moju druhú misiu, ale zároveň, aby ho moji rodičia nevideli .
Mojou prvou úlohou bola bolestivá smrť jeho kamaráta Logena, ktorú som zvládla  na jednotku, aspoň tak mi to Drew povedal.

Pohľad Drewa

Sledoval som Chiaru s môjho úkrytu za rohom. Jej rodičia boli v obývačke a Chiara sa k ním približovala s nabitou pištoľou , ktorú držala pred sebou. Bolo to moje poslušné dievčatko a ja som bol hrdý na to, čo som ju naučil.
Hlaveň pištole položila na otcov spánok a vystrelila. S hlavy jej otca sa začala prúdom valiť krv a striekala všade dokola o 3 sekundy bol jej otec mŕtvi. Jej mamku to vystrašilo a hneď sa s gauča postavila a otočila sa na osobu, ktorá práve zabila jej manžela ,,Ch-Chiara? Prečo si ho zabila?“ Namierila pištoľ na maminú hruď a povedala,, Je to moja úloha zabiť vás oboch, aby som sa dostala do zabijačského gangu.‘‘ Mama na ňu pozerala zmetene, ale aj sa bála, že ju vlastná dcéra kvôli nejakej hlúpej hre, ktorou sa dostane do zabijačského gangu zabije tak isto ako svojho otca ,,Mami nebude to bolieť.‘‘ Vystrelila a guľka s pištole sa zaryla jej mame do hrude, s ktorej sa hneď začala valiť krv a premáčala jej tričko. Jej mama klesla mŕtva k zemi, ja som vyšiel zo svojho úkrytu a začal som tlieskať ,,Úžasné Chiara úžasne. Toto bola tvoja úloha, ktorou si sa oficiálne stala členkou zabijačského gangu ANDERS.‘‘

Koniec Flashbacku pred mesiacom

23.Je to už mesiac od smrti mojich rodičov a ja som na to už skoro úplne zabudlo. Niekedy sa mi však ešte o tom sníva, ale prenášam sa cez to, lebo som zistila, že Drewa vlastne tak trocha milujem a túžim ho spoznať ešte viac. Viem o ňom iba, že je členom zabijačského gangu ANDERS, ktorý má okrem neho ešte ďalších dvoch členov dvojičky Dreak a Daniel, ktorí tiež zabíjajú iba tak pre zábavu. V gangu sme tak štyria a ja som po 5 rokoch, čo tento gang funguje jeho prvé dievča. Chalanov to teší, lebo aspoň majú v svojej partii ženu, ktorú môžu baliť. Mňa si však Drew stále drží iba pri sebe a Dreakovi a Danielovi nedovolí, aby sa ma ani len dotkli. Keď sa somnou rozprávali alebo som im niečo vysvetľovala, tak vždy po nich divne pozeral ako keby mal o mňa prísť tým, že ma jeden z nich Drewovi preberie a miesto neho budem chodiť s jedným z nich, aj keď som vlastne ešte vôbec nepotvrdila, že spolu s Drewom oficiálne tvoríme pár.
Môj názor na Drewa sa však zmenil, keď ma pobozkal. Prešiel mnou zvláštny pocit a bol ešte silnejší keď to urobil po prvý raz približne pred mesiacom. V tento jeho druhý bozk som po ňom túžila ešte viac. Chcela som ho vyzliecť a zažiť  s ním najkrajšie chvíle môjho života a určite by to boli aj jeho najkrajšie chvíle, keď po mne už mesiac túži, ale stále nemôže získať moje srdce natoľko, aby si bol na 100% istý, že som jeho a či si myslím presne to isté čo on, keď sa na neho pozerám.
Chcem to však zistiť, tak som za ním išla a povedala som mu ,,Drew môžeš ma tretí krát pobozkať prosím?‘‘ On sa na mňa pozrel a povedal ,,S radosťou, ale prečo to chceš?‘‘ Zadívala som sa do jeho hnedých očí a niečo ma k nemu ešte viac začalo ťahať a bez nejakých príčin alebo dlhého uvažovania nad odpoveďou som povedala ,,Začínam ťa každou chvíľou, čo s tebou strávim viac a viac mať rada, skôr môžem povedať, že ťa milujem.‘‘ Videla som ako sa mu rozžiarili oči a hneď svoje pery pritisol na tie moje a ja som ho s úsmevom a s veľkou radosťou začala bozkávať a on mi bozky oplácal.


24. Skončili sme spolu v posteli. Bol to skôr menší gauč, ktorý sa nachádzal v zadnej miestnosti v útulnej chate, kde sme mali hlavnú základňu zabijačského gangu menom  ANDERS a všetci štyria sme tu tak povediac bývali. Ja som sa po zavraždení mojich rodičov neodvážila do mestečka Julian ani len vkročiť. Drew predal svoj dom, lebo sa nedokázal pozerať na miesta, ktoré mu pripomínali jeho minulosť a Dreak s Danielom o svoj dom prišli pri požiare, ktorý ich dom zasiahol pred 5 rokmi a zomreli tam ich rodičia a malá sestra. Vtedy vznikol zabijačsky gang ako pomsta Bohu, prečo je krutý k ľuďom, ktorí si trpieť nezaslúžia a ľuďom, ktorí zomreli tak mladí a mali celý svoj život ešte len pred sebou. V 14 rokoch sa Dreak a Daniel museli vyrovnať zo stratou rodičov a strechy nad hlavou. Museli žiť sami a o všetko sa aj sami postarať. Našli opustenú chatu, ktorú si zariadili podľa seba a až keď poznali Drewa a Logena, tak zistili znova po piatich rokoch, čo je to rodina a priateľstvo, keď však Logen zomrel veľmi ich to zasiahlo a utiahli sa do seba. Znova sa rozžiarili, keď som sa do ich gangu pridala ja. Povedali mi, že keď som prešla prah tejto chaty, tak som do ich života priniesla nové svetlo. Ja som sa iba zasmiala a odpovedala som im, že iba preháňajú, oni si však stále mysleli svoje.

Pohľad Dreaka

Chiara je veľmi pekná a inteligentná žena a keď prišla do nášho gangu, tak zo sebou priniesla aj svetlo a novú nádej žiť. Ja som si ju hneď obľúbil, ale Drew je moc žiarlivý a myslí si, že ju chcem aj s bratom zbaliť a tak mu ju prebrať. Mne sa veľmi páči, ale nikdy by som svojmu kamarátovi neprebral priateľku, aj keď Chiara sa ani trocha netvári, že oni dvaja na 100% tvoria pár. Možno sa mi to iba zdá a tak ako je pekná je aj záhadná zároveň, je ťažké vyčítať z nej to čo si naozaj myslí a nie sú poznať ani jej emócie. Presne taký je aj Andrew, oni dvaja sa našli a sú pre seba ako stvorení, veľmi im ich vzťah aj s bratom prajem.

25.Pohľad Chiary

Netvárim sa šťastne vedľa Drewa, lebo on ma donútil zabiť svojich rodičov. Tak trocha som ho znenávidela, ale vo vnútri ho neskutočne milujem. Túžim sa viac dostať k nemu a mať s ním rodinu. Vedela by som si predstaviť, že drží v náruči vrah malé bezbranné bábätko a to ho oslovuje tata. Behá po dome a robí neporiadok a Drew za ním behá, aby všetko po ňom upratal.
Moc zachádzam do detailov, ale viem si tak Drewa predstaviť, aj keď jeho srdce je chladné a nebojí sa zabiť človeka, svoju dcéru alebo syna by však nezabil, ale miloval. Keď vyrastie bude ako on, teda nie úplne, ale iba možno. Dieťa dvoch vrahov bude na polovicu tiež vrahom.

Odo dňa, kedy som prešla prah chaty, kde bývajú členovia zabijačského gangu ANDERS prešiel už týždeň a ja som pri obede Dreakovi položila otázku ,,Dreak, ako vznikol názov gangu? Veľmi ma to zaujíma.“ On sa na mňa pozrel a povedal ,,AND s anglického slova Áno a ERS sú mená Erich, Rose a Stella. Erich a Rose boli naši rodičia a Stella bola naša malá sestrička. Zomreli pred piatimi rokmi pri požiare nášho domu. Ja a Daniel sme vtedy neboli doma a snažili sme sa ich zachrániť, ale nepodarilo sa nám to. V štrnástich rokoch sme tak prišli o rodičov aj strechu nad hlavou. Museli sme sa dokázať postarať sami o seba. Zo začiatku to pre nás nebolo ľahké, ale museli sme sa s tým zamieriť. Neviem však, prečo sme dali na začiatok to and, ale dokopy to znie super.“ Musela som na súhlas prikývnuť ,,Jedinečné meno pre zabijačsky gang a koho to napadlo?“ Odpovedal mi tento krát Daniel ,,Mňa, teda nie úplne celý názov, ale keď som zabil svoju prvú obeť ktorou bol náš sused. Hovoril, že my sme úmyselne založili oheň a išli sme preč. Nikto však nevie ako požiar vypukol. Vtedy ma napadlo to áno po anglicky a Dreak doplnil ERS a keď som sa ho spýtal prečo, tak mi povedal Erich, Rose a Stella naši strážni anjeli.“ Usmiala som sa ,,A vznikol názov ANDERS.“ Daniel prikývol a vložil si do úst kúsok mäsa.


26.
,,Chiara dnes je tvojou úlohou napadnúť banku. Nepôjde však o krádež peniazi, ale o naplánovanú vraždu. Pôjdeš do banky, kde ťa už bude čakať Trevor, mnou najatá obeť, ktorú musíš pred zrakmi klientov a zamestnancov zabiť.‘‘ Nadýchla som sa a tá moja úloha bola ako s detektívneho filmu. ,,Dobre, ale nemôžeš si ho zabiť ty?“ Pokrútil hlavou a povedal ,,Chiara o nič nejde Trevora naozaj neza- biješ, on je totiž robot. Bolesť cíti, ale netečie mu krv. Bude to iba trik a ľudia v banke ti budú tlieskať. Všetko je to plánované. Trevor je verný priateľ všetkým ľudom, tak ako pes, len je to robot, ktorý vyzerá ako človek, vníma ako človek, cíti ako človek.‘‘ Prikývla som.
Ako Drew povedal, tak to aj bolo. V banke na mňa čakal vysoký blondiak s jasnomodrými očami. Bol krásny a bola ho škoda zabiť, ale spomenula som si na to, že on je vlastne robot, takže sa mu nič nestane.
Vystrelila som s pištole a tak som odpútala pozornosť od ľudí v banke. Otočil sa aj Trevor a povedal ,,Ahoj Chiara, už na teba čakám.‘‘ Namierila som na neho zbraň a povedala ,,Nepribližuj sa, lebo strelím.‘‘  Ľudia sa na to pozerali so strachom, ale na ich tvárach bolo vidno, že je to iba hra a ja som to vedela tiež.
Vystrelila som a guľka prešla cez hruď Trevora. Drew ma naučil strieľať na terč, vždy s presnou muškou do stredu a aj preto dokážem vždy zasiahnuť človekovi srdce. Trevor však žiadne nemá, je to iba plech a drôtiky. Zložitý systém neja – kého  vedca, ktorý ho postavil a dal mu ľudskú podobu a vlastnosti.
Trevor sa hodil na zem. Krv mu však netiekla mal iba v hrudi dieru a iskrilo mu v nej. Uvedomila som si, že nastal v ňom skrat a môže hroziť aj výbuch. Začala som panikáriť a pobehovala som po banke, že on vybuchne a my tu umrieme. Ľudia však nepanikárili a iba sa na mne smiali. Nechápala som prečo. Ide nám predsa o život alebo nie? Trevor na mieste, kde som ho postrelila iskrí, takže môže nastať aj výbuch. Prečo sa smejú smrti?


27. S rohu vybehol vysoký urastený postarší pán a zobral Trevorové bezvládne telo. ,,Chiara neboj sa nevybuchne, len v ňom iskrí, lebo si mu vyradila tou guľkou dôležitý drôt, ktorý mu slúži ako srdca, ale spravím ho a bude zase ako nový. Trevor je na takéto pokusy postavený a aj zvyknutý, takže už veľa krát som ho opravoval.‘‘ Prikývla som a ľudia v banke mi začali tlieskať. Poklonila som sa im a bežala som späť domov, ktorý sa mi stal zabijačský gang ANDERS v útulnej chate. Žijeme tam štyria, ale je pre nás dosť veľká. 
Keď som prekročila prah Drew ma vzal zo zeme a začal sa somnou točiť ,,Wau Chiara ty si dokázala vyradiť Trevorov systém jednou strelou. Si oficiálne jedna z nás. Nám všetkým trom sa to tiež podarilo na prvý raz a aj Logenovi. Ten pán, ktorý ho zostrojil je Róbert niečo ako náš šéf a Trevor je náš pokusný panák.‘‘ Kývla som ,,Ale prosím ťa, môžeš ma dať dolu, lebo hodím šafľu.‘‘ Drew ma dal dolu a ja som bežala na wc.

Pohľad Drewa

Hneď ako som ju položil na zem, tak sa rozbehla na wc. Nechápal som prečo, až keď mi Daniel povedal ,,Nie je to prvý raz, čo ju takto vidím. Máva to často Drew.‘‘ Pozrel som sa na neho a spýtal sa ho ,,Ako to myslíš Dany?‘‘ On ma pot- lapkal po ramene a povedal ,,Gratulujem ocko!‘‘ Pozrel som sa nechápavo na neho ,,Čo aký ocko?‘‘ Daniel sa usmial a povedal ,,Chiara je na 99% tehotná.‘‘ Vyvalil som na neho oči a povedal ,,To nie je možné. Spali sme spolu iba raz.‘‘ Daniel mykol plecami a odišiel. Nechal ma tu s mojím svedomím. Premýšľal som o tom, že či to čo mi povedal je naozaj pravda a Chiara je tehotná. Vylúčená my si tu dieťa nemôžem dovoliť. Dieťa treba sledovať 24 hodín denne 7 dní v týždni. Len to plače, papa, kaká a spí. Nič pre vraha ako som ja a ešte nemôže taký malý človiečik byť na základni zabijačského gangu. Mohol by si ublížiť, lebo je tu veľa zbraní a ostrých predmetov, tak dieťa v tejto situácii neprichádza do úvahy. Chiara ty si ma nepraj, keď v tebe naozaj rastie dieťa.

28.Bolo to potvrdené aj lekárom. Chiara je tehotná a ja mám v pláne vyhodiť ju s gangu, lebo dieťa v tejto chate nebude, je to pre neho nebezpečné.
Vyhodiť Chiaru s gangu nebolo však tak ľahké ako som si myslel. Stáli mi v ceste dvojičky, že Chiara za to nemôže, ale môžem za to ja, že som nepoužil ochranu. Odkiaľ som to ja mal vedieť, že mala plodné dni. Nepovedala mi to.
Vyhodenie Chiary s gangu sa mi teda nepodarilo, ale za to Dreak a Daniel vyhodili mňa. Bol som na nich naštvaný, ale nepomohlo mi to a ja som si musel zbaliť veci a odísť s chaty gangu ANDERS, ktorá mi bola domovom a teraz je ním ulica.

Dva dni a dve noci som blúdil po meste a hľadal som si nejaký dom, kde by som mohol bývať. Ani hotel ma nechcel prijať, ale prečo? Bolo to kvôli tomu, že som sa dva dni neumýval? Veď by som sa na izbe umyl. Oni ma však odmietli a tak mi vyčerpanému a špinavému neostávalo nič iné iba sa ďalej túlať ulicami LA a spávať na zemi alebo lavičke.
Nenávidel som za toto Dreaka, Daniela a dokonca ani Chiaru. Za to všetko môže práve ona. Keby ma upozornila na jej plodné dni, tak sa to nemuselo stať. Niekde v kútiku duše sa však na ňu hnevať nedokážem, lebo milujem a chcem ju spať. Mrzí ma to, ako som sa zachoval k žene, ktorú od prvého dňa, čo som ju uvidel tak neskutočne milujem, ale nevážim si ju. Odcudzujem ju, že čaká moje dieťa, ktoré tak trocha chcem, ale aj nechcem. Je to tak 50 na 50. Dúfam, že keď sa teraz pokúsim vrátiť, tak mi všetci traja odpustia to, ako som sa choval ku Chiare a jej dieťaťu, ktoré je v podstate na 1 000% moje.

29. Keď som sa teda trocha prespal na zemi, tak som vyrazil späť do chaty zabijačského gangu ANDERS s nádejou, že ma prímu späť pod strechu chaty a zabudnú na to, čo sa pred tromi dňami stalo.
Len čo som však zaklopal na dvere gangu a otvoril mi Dreak povedal ,,Drew odíď, pre teba tu už nie je miesto.‘‘ Chystal sa zavrieť mi dvere pred nosom a tak som mu tam dal nohu ,,Dreak vypočuj ma ja ti to chcem vysvetliť.‘‘ Dreak iba mávol rukou a povedal ,, Nezaujíma ma to. Hneď teraz odíď a už  sa sem nevracaj.‘‘ Zahrešil som, ale dal som sa na odchod.
Cestou som hrešil a preklínal som dvojičky, Chiaru aj to jej dieťa. Teraz ma Dreak vytočil a ja som mu pomstím, aj keby ma to malo stáť život, ale pomstím sa mu, veď môj život je iba o obetách a pomstách. Budem sa snažiť byť kľudný a dobre si premyslím plán, ktorým sa im pomstím.

Chiara
Podľa mňa nebolo od Dreaka a Daniela správne, že Drewa s nášho gangu vyhodili. Je pravda, že útočil na mňa, keď som v druhom stave a chcel ma kvôli tomu on vyhodiť, ale dvojičky sa nezachovali správne, že padal on, mohla som ísť dobrovoľne ja, ale nedalo sa to, lebo zatiaľ čo Dreak vyhadzoval zo zabija-  čského gangu ANDERS Drewa, tak mňa Daniel držal v miestnosti  vlastne som ani nevedela, kedy si Drew zbalil veci a odišiel. Popravde mi chýba, lebo ho s celého svojho srdca milujem a je mi jedno, ako sa ku mne chová, ale hlavne, že je pri mne, čo teraz nie je, lebo ho dvojičky s gangu vyhodili. Nenávidím ich za to. Keď porodím a už ich nebudem potrebovať, tak tajne odídem aj s die- ťaťom  a pôjdem hľadať Drewa, ak by bol kdekoľvek. Proste ho chcem cítiť. Chcem cítiť jeho dotyky na mojom tele, jeho pery na tých mojich, chcem cítiť jeho vôňu a chcem ho vidieť, ako drží naše dieťa v náruči. Po ničom inom práve teraz nepremýšľam, iba práve o tom, ako odísť a nájsť Drewa.

30. Ako bežali dni, týždne a mesiace, tak som už bola v ôsmom mesiaci a práve som sa chystala ísť do potravín nakúpiť, lebo sme už nemali jedlo a ani pitnú vodu. Zobrala som si teda peniaze a tašku a išla som do najbližších potravín.
Keď som nakúpila potrebné potraviny, tak som sa vracala domov a bezdomo- vcovi pri obchode som hodila dva doláre. On sa na mňa pozrel a ja som v ňom poznala Drewa. Vykríkla som ,,Drew?“ On sa na mňa usmial a naplo ma s toho pohľadu na neho. Bol špinavý, oblečenie mal dotrhané a špinavé, aby toho však nebolo málo, tak strašne smrdel. ,,Drew prečo si tu?“ On sklonil hlavu k zemi a povedal ,,Minul som všetky peniaze, predal som zlaté hodinky a vyhodili ma aj s hotela, kde som predtým býval, lebo som im nezaplatil za izbu, keď som už nemal s čoho, tak posledné asi tri mesiace sa mojím domovom stala ulica. Chiara, mrzí ma ako som sa k tebe choval. Ja to dieťa veľmi chcem a urobím všetko, aby si mi moje správanie odpustila a znova ma vzala do chaty zabija – čského gangu ANDERS a presvedčila o tom aj Dreaka a Daniela, že k vám patrím. Chiara vy ste moja jediná rodina, ste pre mňa to jediné čo mám, keď mi všetci zomreli a ty si predsa moja priateľka či už nie?“ Pozerala som sa na neho a pod vrstvou špiny som ho vôbec nepoznala, tak som dlho premýšľala nad tým, čo mu odpoviem ,,Počuj Drew odpúšťam ti, ale sľúb mi, že neurobíš nejakú blbosť.“ Prikývol a prisahal na Logenovi život, že neurobí žiadnu blbosť. Ja som mu verila, ale nie ja 100%, bola to však asi väčšina a bola som aj odhodlaná pre- svedčiť dvojičky, že Drew si zaslúži druhú šancu a nie iba pre to, že ho milujem a čakám s ním dieťa, ale aj pre to, že on je skvelý v zabíjaní a ide mu to lepšie ako nám trom dohromady, veď iba on dokázal za jeden jediný rok zabiť 144 ľudí a prešlo mu to. Nemusel ísť na súd a ani do väzenia, lebo polícia to prestala rie- šiť, keď počet mŕtvych presiahol päťdesiatku. Mysleli si, že v našom meste je to nejaká tradícia alebo každo-týždňoví rituál na obetiach nášho malého mestečka Julian.


31. Keď sme dorazili do chaty zabijačského gangu ANDERS, tak hneď pri dverách sa ozval Dreak ,,Drew vypadni a Chiaru už neobťažuj. Ublížil si jej dosť.‘‘ Ja som Drewa kryla ,,Neudri ho a ani ho nevyháňaj našla som ho ležať pri potravinách, je s neho bezdomovec Dreak.‘‘ On mykol plecami na to, že ho to nezaujíma a ďalej Drewa vytláčal von. ,,Ja som Chiare sľúbil, že neurobím nejakú blbosť.‘‘ Videla som na Dreakovi, že Drewovi neverí, ale tak nečakal som, že to urobí, on však odstúpil od dverí, aby Drew mohol vojsť. Poďakovala som mu, ale on na neho vražedne pozrel a povedal ,,Keď urobíš nejakú blbosť, tak tu môžeš ostať, ale ak ju urobíš, tak ťa vlastnoručne zabijem.‘‘ Drew kývol na súhlas a potom už išiel rovnou čiarou do kúpeľne.

Drew
Súhlasil som s Drewom, lebo som sa ho bál, keď sa mi vyhrážal smrťou. Moje správanie však hrá inú úlohu. Niekedy sa proste neviem ovládať a vyletím aj na osobu, ktorú milujem a dokážem ju v tom hneve aj zabiť a to je môj jediný problém. Som vrah s celým mojím srdcom a to žiadna rodina a ani kamaráti na mne nezmenia. Takže som mohol Dreakovi sľúbiť, že neurobím nejakú blbosť, ale nie som o tom presvedčený na 100%, lebo keď mi prepne, tak vtedy nepoznám priateľa, ale iba zbraň, ktorou som pripravený zabiť kohokoľvek.

32.Keď som sa osprchoval, tak som išiel do izby, kde po chvíli za mnou prišla Chiara a vtisla mi na pery bozk. Ja som jej ho oplatil a potom som povedal ,,Tá pusa bola za čo Chiara?‘‘ Usmiala sa a odpovedala mi ,, Chýbal si mi láska a aj maličkej.“ Odmeral som si ju pohľadom a zastavil som sa na jej brušku, ktoré som následne na to pohladil. ,,Dievčatko?‘‘ Chiara prikývla a usmiala sa ,,Chcel som chlapca, ale aj dievčatko je super.‘‘ Znova ma pobozkala a ja som jej perám neodolal a bozky som jej začal oplácať. Opatrne som ju zvalil na posteľ a ďalej sme sa bozkávali.

Dreak
Zaklopal som na izbu Drewa a Chiary. Povedali môžeš a tak som vošiel dnu ,,Budete jesť?‘‘ Drew sa odtrhol od Chiarinych pier a odpovedal mu ,,Čo máme?‘‘ Hneď som mu odpovedal ,,Fazuľovú omáčku s párkom a chlebom.‘‘ Drew hneď vystrelil do jedálne a ja s Chiarou sme sa len zasmiali ,,Hladoš.‘‘ Prikývol som a ďalej som sa smial.

Po jedle Chiara s Drewom odišli do izby odkiaľ sa neskôr ozývali Drewové hlasné vzdychy. S bratom sme sa na seba pozreli a vymenili sme si tváre. Keď mi Daniel povedal ,,Chcelo by to dievča.‘‘ Zasmial som sa, lebo mal tak trocha pravdu. Chcelo to tu ešte dve dievčatá, aby sme sa mali s kým maznať a bozkávať aj my dvaja, nie iba Drew s Chiarou. Musím však uznať, že sú spolu sladký a je mi ľúto, to že som ich pred 8 mesiacmi od seba oddelil a museli tak byť tak dlho od seba, teraz sú však už zase spolu a nič ich už nerozdelí.

33. Drew

Bol som s Chiarou šťastný. Bolo to dievča mojích snov, ale nič nemohlo byť v zabijačskom  gangu také ružové ako som si to myslel. Bol som vrah a hocikedy mi mohlo znova prepnúť. Nevedel som však kedy sa to stane. Musel som byť pripravený  na všetko čo príde alebo sa medzi mnou a Chiarou udeje. Čo je ešte horšie, že mi Dreak a Daniel začínajú liezť na nervy, keď sa do nášho vzťahu stále starajú a nemáme chvíľu voľna na naše nadýchnutie sa.

O dva dni neskôr

Bola noc, ale ja som nemohol spať. Pozrel som sa na Chiaru a musel som sa nad ňou usmiať, lebo tak nádherne spala. Dal som jej pusu na líce a potom aj na bruško, ktoré som následne na to aj pohladil. Chiara spala ďalej a ja som začal premýšľať nad tým koľko mám rokov, koľko má rokov Chiara, čo všetko bude malá potrebovať, čo si pre ňu môžeme dovoliť a čo naopak nie, či jej budeme schopní dať lásku a čo je najviac dôležité dokázať sa o ňu vôbec postarať. Nemá dobre podmienky na to, aby vyrastala v zdravom a čistom prostredí. My sme na to zvyknutí, lebo sme dospelí a naša imunita je dobrá, ale čo taký malý človiečik, ktorý si tú imunitu ešte nevie vytvoriť sám.
Začínal  som premýšľať aj nad tým, že keď sa malá narodí, tak pôjde k adopcii, aby mala kľudný, bezpečný a zdravý život, ale to mi Chiara nedovolí, keď ju už nosila 9.mesiacov v brušku, tak sa jej len tak nevzdá. Boli by proti aj Dreak a Daniel a tak som sa rozhodol pre riskantný plán. Keď nie sú dobré podmienky v zabijačskom gangu ANDERS, tak sa malá ani nenarodí alebo sa narodí, ale Chiara ju nebude mať, lebo Drewovi práve preplo. Vzal som do ruky nôž a sadol som si obkročmo na Chiariné nohy. 


34. Pritlačil som silno nôž na Chiariné podbruško a to ju s hlasným výkrikom prebudilo. ,,Č-čo to stvaraš láska?“ Ja som nôž potiahol a to zakričala ešte viac ,,Zbláznil si sa? To bolí.“ Začala zrýchlene dýchať, strašne plakať a zároveň aj kričať. Na to do izby pribehli Dreak a Daniel a začali mí nadávať, že prečo ubližujem Chiare a zároveň aj svojej dcére v nej. ,,Som mladý, aby som bol otcom, tak s nej to decko vyrezávam.“ Chiara sa na mňa pozrela s uplakanými a bolavími očami a povedala tichým hlasom ,,Ale prečo? To dieťa za nič nemôže. Mohla žiť.“ Ja som urobil ďalší rez dohora a Chiara začala ešte viac plakať a krvácať. ,,Okamžite s tým prestaň, veď ich obe zabiješ.“ Povedal Daniel a po ňom ho doplnil Dreak ,,Chiara vykrváca a malá sa zadusí, lebo ešte nie je jej čas.“ Nad tým som mávol rukou a ďalej som pokračoval vo svojej práci, ktorú som začal a chcel som ju dokončiť.

Dreak

Namieril som Drewovi hlaveň pištole ku spánku, dal som si prst na spúšť a povedal ,, Ak s tým okamžite neprestaneš, tak ťa zabijem.“ Drew sa len zasmial a ja som pomaly tlačil na spúšť ,,Neurobíš to! Sme predsa kamaráti.“ Daniel povedal ,,To môjho brata ešte nepoznáš, keď ho niekto veľmi naštve alebo niekto ubližuje peknému dievčaťu, čo ty teraz robíš a je to zároveň aj tvoja priateľka a matka tvojho dieťa, tak Dreak je schopný ťa zabiť.“ Drew hlasno prehltol a s Chiariného bruška vybral malinkú, ktorá začala plakať. Na Chiarinej tvári sa objavil úsmev, ktorý čoskoro zmizol, lebo Chiara od strašnej bolesti, ktorú práve prežívala a od stratí veľa krvi zomrela.
Keď už chcel prerezať pupočnú šňuru, tak som mu strelil do hlavy. Jeho telo padlo na zem ako handra a zostalo bezvládne ležať na podlahe. Andrew Gilbert bol mŕtvi.
Zavolal som záchranku a políciu.

***

Všetko sa vyriešilo a nikto nemusel do väzenia. Andrew Gilbert vrah, ktorý vyvraždil skoro celé mesto Nič pri LA. Neviem jeho pôvodný názov, lebo ho vie len málokto, keď som ho ja zabil, tak som zachránil ďalšie obete, keby mu zase preplo. Jeho telo sme dali spopolniť a rozspipať na saharu v Austrálii, za čo sme dostali hromadu peňazí od sponzora, lebo sme zabili najväčšieho vraha pod Slnkom. Chiariné telo sme tiež dali spopolniť a to sme si dali do poličky v obývačke v našom novom dome, ktorý sme si kúpili za zarobené peniaze.
V tomto čistom dome a úplne bezpečnom pre malého človiečika konečne po pol roku bývala v našom novom dome aj malá Chiarka, ktorú som s bratom s radosťou vychovával.

 

 

Páči sa mi článok0 odporúčania