Kobo pridalo do svojich nových elektronických čítačiek podporu pre audioknihy. Zariadenia Kobo oficiálne podporujú iba audioknihy zakúpené od spoločnosti Kobo a sú k dispozícii iba v niektorých krajinách. Neoficiálne však existuje aj spôsob, ako načítať audioknihy a hudobné súbory vo formáte MP3.

Ukázalo sa, že na čítačke Kobo existuje sekundárna aplikácia na prehrávania zvuku, ktorá dokáže prehrávať štandardné súbory MP3.

Zahrajte si hry na svojej čítačke Kobo

Ak chcete načítať audioknihy a hudobné súbory vo formáte MP3, stačí ich vložiť do súboru zip a potom koncovku .zip zmeniť na .mp3z

Potom ich nahrajte do svojho Kobo a každý súbor MP3Z sa zobrazí v zozname kníh. Prehrávač MP3 je bohužiaľ dosť základný, ale funkčný. Každý súbor MP3 v priečinku mp3z sa zobrazí ako bezmenné kapitoly. V aplikácii môžete upraviť hlasitosť, pozastaviť a prehrať a mierne spomaliť a zrýchliť prehrávanie.

audioprehravac kobo sage

 

Prehrávanie sa zastaví hneď, ako zatvoríte MP3 prehrávač, takže nie je funkčný na počúvanie hudby pri čítaní ani na čítanie pri počúvaní audioknihy, ale je to aspoň začiatok.

Páči sa mi článok0 odporúčania