Čítanie vo vani je pravdepodobne najušľachtilejšia zábava. Nikto vás nebude obťažovať a máte po ruke dobrú knihu.

Kobo Aura H2O je postavená na 6,8 palcovom dotykovom displeji s rozlíšením 1430×1080 pixelov a je zhruba vo veľkosti vášho 7-palcového tabletu alebo o niečo menší ako iPad mini. Zadné a predné rámy sú odolné, mäkké a pogumované plasty s geometrickým dizajnom so štvornásobnou rovinou, vyzerajú celkom moderne a atraktívne.

Kobo Aura H2O

Obrazovka Kobo Aura H2O je krásna. Kobo urobil skvelú prácu na systéme Comfortlight s predným svetlom, ktoré je v podstate perfektným tónom bielej farby. To umožňuje veľmi pohodlné vonkajšie a nočné čítanie.

Rozhranie Aura H2O je jednoduché. Po zapnutí dostanete domovskú obrazovku, ktorá je v skutočnosti veľmi blízko k úvodnej obrazovke systému Windows, s veľkými dlaždicami pre prístup do knižnice, obchodu Kobo, 50 najlepších titulov atď. Keď skočíte do titulu, je prezentovaný čisto, môžete nastaviť veľkosť textu, okraje knihy a tak ďalej, kým nenájdete nastavenie, s ktorým ste spokojní. Nastavenie v porovnaní s čítačkami od Amazonu je omnoho jednoduchšie a okraje sa oproti Amazonu dajú zmenšiť na nulu čím získate 100% priestor pre čítanie kníh.

Kobo Aura H2O

Softvér Kobo nezobrazuje PDF veľmi dobre, zato na rozdiel od čítačiek Amazonu podporuje formát ePUB.

Inštalácia anglicko – slovenského slovníku do čítačky KOBO

Aura H2O je vodotesná, ale akonáhle sa dostane voda na displej, musíte ju nejakým spôsobom vyčistiť – či už je to utretím suchou handričkou, alebo pretrepaním od kvapôčok vody predtým, ako ju budete znova používať. Môžete na ňu poklepať, zatiaľ čo je úplne pod vodou, len nie keď je čiastočne pod vodou.

Tiež stojí za to urobiť malý výskum, ktoré knihy si myslíte, že budete chcieť čítať a potom porovnať ceny u rôznych predajcov. Amazon je zriedka ľahko porazený a ak kupujete veľa kníh, môže byť pre vás lepšia voľba Kindle. Ak nie je vaším primárnym obchodom Amazon, potom môžete siahnuť pre kvalitu a univerzálnosť čítačky Kobo Aura H2O.

Katalóg čítačiek elektronických kníh

odporučené1 odporúčania