Kaleido Plus alebo Kaleido 2 je na trhu už niekoľko rokov a mnoho elektronických čítačiek stále používa túto technológiu. Najnovšia generácia E INK Kaleido 3 je teraz k dispozícii a v tomto roku budú predstavené nové produkty s touto technológiou. Aké sú rozdiely medzi Kaleido Plus a Kaleido 3?

Farebný elektronický papier 3. generácie, E Ink Kaleido 3 ponúka sýtejšie farby, čím zvyšuje svoju sýtosť farieb o 30 % v porovnaní s predchádzajúcou generáciou E Ink Kaleido Plus, navyše so 16 úrovňami odtieňov sivej a 4 096 farbami. Kaleido 3 tiež podporuje E Ink ComfortGaze, novú technológiu predného svetla, ktorá znižuje množstvo modrého svetla so zníženým pomerom modrého svetla (BLR) a faktorom toxicity modrého svetla (BLTF) až o 60 %, respektíve 24 %. BLR je pomer toxickej modrej k celkovému výstupu modrého svetla a BLTF je pomer jasu k nebezpečnej modrej. Navyše odozva atramentu znamená, že Kaleido 3 dokáže prehrávať animácie a videá.

 

Onyx pridáva viac cloudového priestoru a OCR použití za deň

 

Posledná generácia farebného e-papiera dokázala zobraziť iba 4 096 farieb pri 100 PPI. Kaleido 3 dokázalo zvýšiť presnosť farieb na 150 PPI. Dosiahlo sa to umiestnením poľa Color Filter Array bližšie k vrstve atramentu.

Páči sa mi článok0 odporúčania