Program Amazon Trade-In je rýchla a jednoduchá služba, ktorá prevádza nechcenú technológiu na darčekové karty Amazon a/alebo zľavy. Je to tiež uspokojivý spôsob, ako bezplatne recyklovať starú elektroniku. Tu je podrobný návod na službu.

 

Vyberte položky, ktoré chcete vymeniť

Kliknutím na Trade-in sa vám zobrazí zoznam produktov, ktoré sú aktuálne zaregistrované vo vašom účte Amazon. Následne si vyberte položku s ktorou chcete obchodovať. Jej potenciálna hodnota výmeny (a zľava) bude uvedená vedľa každého názvu produktu a modelu.

trade in amazon

Odpovedzte na otázky

Keď si vyberiete položky s ktorými chcete obchodovať, zobrazí sa dotazník, ktorý musíte vyplniť.

Otázky sú zamerané na stav zariadenia vrátane toho, či je alebo nie je prasknuté alebo poškodené. Vaše odpovede budú vyhodnotené počas procesu kontroly. Ak sa zistí nepresnosť, môžete si vybrať medzi nižšou odhadovanou hodnotou alebo nechať Amazonu vrátiť späť vaše staršie zariadnie.

 

Odoslanie položiek

Po vyplnení dotazníka vám bude poskytnutý prepravný štítok UPS na zabalenie a doručenie vašich položiek. Predplatený štítok je zadarmo – aspoň pre vás – a na odoslanie balíka do Amazonu budete mať 45 dní.

 

Počkajte na spracovanie vašej odhadnutej hodnoty a/alebo zľavy

Po odoslaní a prijatí balíka Amazon hovorí, že vyhodnotenie položky (položiek) a spracovanie ponuky na výmenu bude trvať maximálne 10 dní – či už vo forme darčekovej karty Amazon a/alebo zľavy. na vybraných produktoch.

 

Ako zakázať zhromažďovaniu údajov na čítačkách Kindle

odporučené1 odporúčania